Borza József Borza József Borza József Borza József
Oyama Karate Kyokushin Hungary

Az Egri Kyokushinkai Karate Fejlesztéséért Alapítvány

A karateversenyek népszerűsége, látogatottsága messze elmarad a jelentős reklámot jelentő egyéb sportokétól. A karate életforma, küzdőművészet, a test és a lélek harmóniáját megteremtő mozgásforma, melynek a versenyek egy, bár jelentős részét alkotják.
Az elmúlt években az anyagi lehetőségek, az ország gazdasági helyzete, a központi támogatottságok hiánya folytán jelentősen csökkentek. Ilyen módon a források biztosítása rendkívüli nehézségekbe ütközik. Mindezek miatt létrehoztuk az "Egri Kyokushinkai Karate Fejlesztéséért" Alapítványt, melyet a Bíróság 2006 augusztusában jegyzett be, közhasznú alapítványként. Célja, hogy lehetőségeinek megfelelően, támogatók segítségével hozzájáruljon a források növeléséhez, hogy az adományok segítségével elősegítse a versenyzők utazását, hogy a gyermekek és fiatalok bekapcsolódásának lehetőségeit segítse, hogy a sportszerek vásárlását, az edzőtáborok, oktatások anyagi bázisát javítsa. Elindítottuk a lehetséges támogatók megkeresését.
Tekintettel arra, hogy közhasznú alapítványként a bennünket támogató szervezetek vagy magánszemélyek a támogatás összegének 100%-val csökkenthetik adóalapjukat, talán kissé előnyösebb feltételek mellett kaphatunk támogatásokat.

A kuratórium elnöke: Borza József
A kuratórium tagjai: Eperjesi István, Dr. Darvai László

1%: 18589654-1-10

 

EKKF Alapítvány

 

Az Alapítványt támogatók tevékenységét természetesen minden lehetséges módon segítjük. Európai-és világversenyeken, hazai rendezvényeken, nemzetközi edzőtáborokban a megállapodásoknak megfelelően reklámozzuk a támogatókat. Szívesen tartunk felkérés alapján bemutatókat különféle rendezvényeken.
Bankszámlaszámunk:

10403507-00007032-00000006
Kereskedelmi és Hitelbank, Eger

1%: 18589654-1-10