Borza József Borza József Borza József Borza József
Oyama Karate Kyokushin Hungary

Inkluzív sportoktató szakirányú továbbképzés - tájékoztatás

2018-12-04 12:00:00

2019 februárjában új, és az egyetemi továbbképzések területén egyedülálló szakirányú továbbképzés indul a Testnevelési Egyetem és a Magyar ParalimpiaiBizottság Köztestületének együttműködésében.

Az INKLUZÍV SPORTOKTATÓ kétféléves szakirányú továbbképzés célja szakemberek hiánypótló képzése a sajátos nevelési igényű és fogyatékkal élők oktatásához/neveléséhez, sportolásának támogatásához, társadalmi érzékenyítéshez.

A továbbképzés célja a különféle szakterületeken felsőfokú diplomát szerzett, az integráció/inklúzió jegyében dolgozó vagy dolgozni kívánó szakemberek továbbképzése, ennek eredményeként széles látókörű, minőségi elméleti, gyakorlati tudással rendelkező inkluzív sportoktatók képzése.

A megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában a végzett szakemberek képesek az integrált/inkluzív testnevelés és sport különböző területein (oktatás/nevelés, menedzsment, edzéstervezés és -vezetés, szakártői és szaktanácsadói tevékenységek, egyéb szolgáltatások) állami, civil szervezeteknél és a magánszektorban eredméynesen tevékenykedni, feladatok ellátásához szükséges legújabb ismereteket kreatívan alkalmazni.

A képzés önköltsége 250 000 Ft/félév, melyet támogató szervezetek, cégek, magánszemélyek átvállalhatnak.

A képzésről szóló részletes tájékoztató megtalálható az alábbi linken: http://tf.hu/felvetelizok-kepzeseink/szakiranyu-tovabbkepzes/inkluziv-sportoktato