Borza József Borza József Borza József Borza József
Oyama Karate Kyokushin Hungary

Felnőtt Kyokushin Magyar Bajnokság, 2017 - eredmények

2017-03-05 12:00:00

2017. február 25-én Kiskunhalason rendezte az OKKH a felnőtt "A" osztályos Magyar Bajnokságot kumite és kata versenyszámokban. A verseny védnöke dr. Mészáros János, MKSZ elnök, MOB alelnök és Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere volt. 

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Humán Szakképző Iskolájának Sportcsarnokában tartott versenyre mintegy 90 fő regisztrált, a főbíró Shihan Borza József (OKKH) és Shihan Schwarcz Róbert (MSKSZ) volt. A versenyt a Kiskunhalasi Küzdő- és Szabadidősport Egyesület szervezte Sensei Horváth A. Lajos vezetésével.

A verseny díszvendége Furkó Kálmán, a magyar kyokushin karate megalapítója, valamint dr. Dobozi József volt, a Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkársága képviseletében.

A versenyt színvonalas bemutatók tarkították, a küzdelmek nemzetközi színvonalúak voltak. A dobogós helyezettek és a különdíjas karatékák értékes ajándékokkal (pl. tablettel, parfümcsomaggal, 100 ezer Ft értékű wellness utalvánnyal stb.) térhettek haza. Mindenkinek köszönjük a részvételt, támogatóinknak pedig a bizalmat!

A verseny végeredménye ide kattintva tölthető le.